vrijdag 27 februari 2015

Met Veerle in Göteborg!

Na een heerlijk weekend met Veerle in Mellerud was het al veel te snel weer maandag. Stefan ging naar zijn werk in Arvika.. ..maar ook Wendy was deze week niet thuis! Deze week heeft Wendy cursus in Göteborg en logeert ze in kamer 519 "bloody mary". Freaky! Gelukkig is Veerle erbij als steun en toeverlaat! Veerle hoeft pas donderdag weer naar huis! :))
Onderweg naar de cursus loopt wendy onder de grote groene brug door. Hier is ze al véél vaker onderdoor gekomen.. ..namelijk varend met de Stena Line van Kiel - Göteborg, of terug natuurlijk. Vandaag wandelend, in het trieste regenachtige weer. Desalniettemin leverde het een leuke panoramafoto op. Met Veerle doet Wendy ook ná de lange cursusdag nog wat sightseeing..
..ditmaal wel vooral gericht op eten. Hier zien jullie enkele foto's van het app-restaurant Pinchos:
We kregen popcorn!
Omdraaien als je hulp nodig hebt!
Wij niet, wij zijn happy!

Het eten bestond uit allemaal kleine hapjes..

...en het toetje was crème brulee en chocoladefondue. Episch! Ook te zien aan mijn gekke bek:


Eenmaal terug in het hotel maakten we eindelijk de langverwachte liftfoto. BAM.

Daarna gingen mijn nieuwgekochte kattensokken en ik naar bed.


 Woensdag na de cursus hadden Veerle en ik een afternoon-tea-date. Check al dit lekkers: 
 
Je begrijpt dat we hierna het echte diner maar hebben overgeslagen. In plaats daarvan hebben we liggen uitbuiken op bed.. ..om daarna hélemaal 1 verdieping hoger een cocktail te gaan drinken. De cocktailbar was sfeervol, de cocktail hemels lekker en de kattensokken blij, want die waren ook van de partij! --> 
In de maak...
En härlig drink voor ons beide!
  
   Na al dat zuipen hadden we toch nog honger gekregen. Dus een midnight snack moest er komen. We aten een hotdog. Veerle ook. Ja echt! Kijk maar:


Oké, het was een vegetarische. Ze hadden niet alleen hotdogs, maar echt 20 vega opties. Dus we moesten ook nog uitzoeken waar die vandaan kwamen. Hier het resultaat. Een reusachtig vega-assortiment in de diepvries van de lokale supermarkt.. ..met een blije Veerle, natuurlijk.


 Daarmee zaten onze gezamelijke Göteborg-avonturen er alweer op. Veerle ging terug naar Nederland.. en Wendy naar Mellerud. Byebye!
Kusje van Wendy! :)Geen opmerkingen: