donderdag 30 april 2015

Valborgsafton!

Vandaag is het 30 april: valborgsafton! We vieren dat het ein-de-lijk een beetje licht is, ook nog na 17.00u 's middags. Prima reden voor feestje, toch? Weg met de winter en tijd voor de lente! <3
Het valborgsfeest is pas 's avonds, met kampvuren, muziek, vuurwerk. Maar vandaag ontdekte we vanaf de bank al meteen een prachtige dubbele regenboog. Zie alhier:

Om deze beter te kunnen fotograferen, wilde Stefan naar het meer rijden. Maar zoals het regenbogen betaamd, regent het meestal wanneer ze te zien zijn. Hier stonden we dus:


Een van de foto's die Stefan met de camera heeft genomen:'s Avonds zijn we naar Dals Rostock gereden. Daar schijnt toch echt het beste feest. We waren vroeg, dus het was nog rustig.. ...maar we zijn ook niet lang gebleven want Stefan had geen jas aan, dus bevroor. De lente mag dan wel begonnen zijn, 's avonds voelt het nog echt winters.

 Wat wel opvallend was, was dat alle kindjes gehoorbescherming op hadden. Heel gewoon hier in Zweden. Netjes hoor :)Geen opmerkingen: