zondag 24 mei 2015

Heerlijk weekend

We hebben wederom een heerlijk weekend gehad. Morgen helaas geen vrij, want Pinkstermaandag hebben we ingeruild voor de nationale feestdag (nou ja, 'we'.. 'ze'.. die Zweden!). Maar desalniettemin lekker tot rust gekomen:

We begonnen zaterdagochtend met een rondje haven...Daarna hebben we geluncht op de golfbaan, lekker buiten in het zonnetje:

Daarna thuis, hebben we in de tuin gehangen, totdat het tijd was voor een BBQ!We hebben heeerlijk buiten gegeten, totdat de zon onderging. Daarvoor nog wel lekker een marshmallow op. Letterlijk, één. Want ze waren reuzegroot! (Niet echt meer te zien, want ik heb een prachtige, half opgegeten gefotografeerd) :))


  Prachtige zonsondergang, hè?  Het is eigenlijk al 22:43uur. :))

Vandaag, zondag.. hebben we 's ochtends lekker aan t strand gehangen. 's Middags was het geen mooi weer meer, dus tijd voor een pyjamadagje op de bank, met film! 
Hieronder zie je nog onze voeten aan het meer.. ..en de zon met een halo eromheen! Een prachtig, fenomeen.Oh.. en niet te vergeten. Wendy features titanic-scene in de wind. Ofzoiets. (Maakt Stefan alleen maar gekke foto's van mij; of doe ik gewoon alleen maar gek??)Op weg naar huis kwamen we het volgende nog tegen: Kaninhoppning!! Super hip hier.. ..en het is niets meer en niets minder dan konijn springen. Kinderen maken een hindernisbaan, voor hun konijntjes om over te springen. Gelijkwaardig aan de foto hieronder, die van google komt. Want foto's posten van Zweedse mensen is illegaal zonder toestemming. En ik stond te geïntrigeerd te kijken, dat ik niet aan foto's maken dacht.


1 opmerking:

Anoniem zei

Snoopy was er ook! Nice 'my heart will go on photo' :-). Omg, hoe episch! Het lijkt of jullie non-stop op vakantie zijn <3. Xm