vrijdag 17 juli 2015

...ondertussen op Wendy's werk

Laatste werkdag voor de zomervakantie!
Yay, cadeautje! :)

Eigen kweek

In het voorjaar plantte Stefan een uitgelopen aardappel in de kweekkast. Gewoon om te testen..  Binnen enkele weken stond er een gróóóte plant, die veel te veel ruimte in beslag nam. Maar plots op een zonnige dag in Juli:
     Stefan: "De aardappelplant is opeens helemaal dood.."
     Wendy (zegt eigenlijk als grap): "dat is goed! nu kun je oogsten!"
    
Even later.... 
     

dinsdag 14 juli 2015

autogek

Iedere dinsdagavond in de zomer is in onze haven een auto-meeting. Gewoon, van 18.00 tot 20.00uur. Ik denk dat het begon als oldtimer-meeting, de meeste auto's vallen wel in die categorie. Maar inmiddels is er ook veel meer dan dat. Er zijn iedere week tussen de 80 en 150 auto's..
Heel het dorp loopt uit, mensen komen van ver.. en véle auto's verzamelen hier. Het is vooral een social happening. Iets waar je zeker zo af en toe naar toe moet (yay, weer een excuus voor fika in de haven!)


zondag 12 juli 2015

Weekendje Karlstad

 Het weekend wordt mooi weer.. ..nou ja: geen regen! Het wordt maar 18-20 graden. Maar prima voor een campeerweekendje! We gaan naar Karlstad:

Karlstad, zonnestad!

Stefan belt naar huis. Want mama is jarig!


    De camping lag een beetje afgelegen, dus we hadden niet echt goede telefoonverbinding. Maar geen probleem, want er was nog een ouderwetse telefooncel. ;-)
's Ochtends koffie met uitzicht.

En 's avonds daar ook lekker eten.
...en drinken.


Het weer viel niet tegen. Na een ochtendje in Karlstad centrum konden we nog zwemmen! (brr, koud water).

zaterdag 4 juli 2015